Nya jobb i närheten av Malmö

Se alla
Butiksmedarbetare till vår nya butik Willys Burlöv
Willys
Burlövs kommun
Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Det här förväntar vi oss.

1 dag sedan
Kundtjänstmedarbetare Schenker Malmö
DB Schenker
Malmö
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig…

15 timmar sedan
Sales Assistant - Emporia
Peak Performance
Malmö
Vi söker efter två energifyllda och kundorienterade butikssäljare till vår butik på Emporia. Ge hög service till våra kunder och skapa långvariga relationer med…

1 dag sedan
Restaurangmedarbetare Malmö, Baltzarsgatan
Holy Greens
Malmö
Har du energi, tycker om att ta initiativ och är ansvarstagande? Häng med på vår resa mot en mer hållbar och hälsosam värld! Vi ser fram emot att träffa dig!

1 dag sedan
Butikssäljare 70%, vikariat
Stadium
Helsingborg
Vill du jobba i ett team med engagerade kollegor, fyllt med energi? Ser du dig själv som driven, serviceinriktad och flexibel? Så vänta inte, sök redan nu.

1 dag sedan
Service Host
Scandic hotels
Malmö
Strax norr om Malmö, ett par svängar in från E20 ligger nyrenoverade Scandic Segevång. Trots det naturnära läget är det nära till centrala Malmö och…

1 dag sedan

Alla jobb i närheten av Malmö

Se alla
Lagermedarbetare
Media Markt
Malmö
Vi söker nu en driven och noggrann Lagermedarbetare till MediaMarkt Lund Arbetsbeskrivning I rollen som Lagermedarbetare arbetar du på vårt lager i varuhuset…

8 dagar sedan
Butiksmedarbetare Willys Hemma Malmö Lindängen
Willys
Malmö
Tjänsten avser ett semestervikariat på cirka 22 timmar per vecka och sträcker sig över perioden 2022-07-18 till 2022-09-04.

8 dagar sedan
Butiksmedarbetare till vår nya butik Willys Burlöv
Willys
Burlövs kommun
Nu söker vi dig som vill vara en del av en framgångsrik verksamhet och en spännande resa när vi slår upp dörrarna till vår nya butik Willys Burlöv.

1 dag sedan
Operatör Packaging
Rechon Life Science AB
Limhamn-Bunkeflo
Vi vill ytterligare stärka vår organisation och söker därför Operatörer till vår förpackningsavdelning där vi idag är ca 40 personer.

7 dagar sedan
Max söker medarbetare
Max Burgers AB
Malmö
Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

6 dagar sedan
Butiksmedarbetare Café
Biltema Malmö
Malmö
Du som söker har en genuin känsla för service och har alltid kunden i fokus. Välkommen att ladda upp ditt CV samt Personliga brev på Biltemas hemsida.

6 dagar sedan

Populära jobbkategorier i närheten av Malmö

Heltid
2 061 jobb
Fast
684 jobb
Visstid
446 jobb
Deltid
371 jobb
Vikariat
50 jobb
Säsong
43 jobb

Populära företag i närheten av Malmö

Lunds universitet
131 jobb
Region Skåne
104 jobb
Lunds kommun
101 jobb
Academic Work
75 jobb
AFRY
55 jobb
Presidents Institute
36 jobb

Om arbetsmarknaden i Malmö

De företag som erbjuder flest jobb i Malmö är Lunds universitet, Region Skåne och Lunds kommun. Den vanligaste kontraktstypen bland lediga tjänster är: Heltid Om du letar efter jobb utanför Malmö, kan du titta på städer i närheten som Malmö, Lund och Helsingborg.
Totalt antal jobb
4 163
Nya jobb
461