Nya jobb i närheten av Göteborg

Se alla
Truckförare för omgående start
Logent
Göteborg
Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med plock, pack samt truckkörning. Truckkort A1-B4 samt truckvana.

1 dag sedan
Butiksmedarbetare, Willys Göteborg Gamlestaden
Willys
Göteborg
Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken, vilket ställer krav på att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du…

1 dag sedan
Lagerarbetare TAGE
Göteborgs Stad
Göteborg
Märka upp möbler & inredning och registrera i vårt system. Annonsera inkommande gods på Tage. Ta hand om eventuellt avfall och avyttring från lagret.

12 timmar sedan
Receptionist 100% till vårt exklusiva hotell Upper House
Svenska Mässan Gothia Towers
Göteborg
Upper House har drygt femtio rum och sviter, alla rymliga och utsökt inredda i vacker design och förstklassiga material. Upper House är en del av Gothia Towers.

16 timmar sedan
Stjärnor till J.Lindeberg
Slash.ten
Göteborg
J.Lindeberg är ett svenskt modevarumärke som grundades av Johan Lindeberg. Lindeberg blivit känd för sin stilrena, minimalistiska design och högkvalitativa…

1 dag sedan
Standard mall
Hedin Bil
Göteborg
Beställning av reservdelar, uppackning, inventering och leverans med leende. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en…

12 timmar sedan

Alla jobb i närheten av Göteborg

Se alla
Butiksmedarbetare 80% Nordstan
Lager 157
Göteborg
Engagerar du dig i att göra butiken till en härlig plats att både jobba och shoppa i. Har du varierande uppgifter och goda möjligheter till vidare karriär.

Truckförare för omgående start
Logent
Göteborg
Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med plock, pack samt truckkörning. Truckkort A1-B4 samt truckvana.

1 dag sedan
Säljare Frukt & Grönt - Coop Eriksberg
Coop
Göteborg
Vi söker dig som är driven, positiv, brinner för kundbemötande samt har ett stort intresse för mat, service och försäljning. Som person är du kreativ och…

Lagermedarbetare – Mölndal – Heltid
Simplex Bemanning AB
Göteborg
Efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Göteborg. Ansvara för inleveranser av gods och material.

Kriminalvårdare Häktet Göteborg
Kriminalvården
Göteborg
Det finns goda möjligheter att utvecklas och specialiseras i rollen beroende på vad du har intresse av. Arbetslivserfarenhet, även i form av säsongsarbete,…

Lagermedarbetare till Dagab i Hisings Backa
Dagab Inköp & Logistik
Göteborg
Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem.

Populära jobbkategorier i närheten av Göteborg

Heltid
3 006 jobb
Fast
991 jobb
Visstid
668 jobb
Deltid
510 jobb
Vikariat
72 jobb
Praktik
70 jobb

Populära företag i närheten av Göteborg

Göteborgs Stad
126 jobb
Personal Best
125 jobb
Västra Götalandsregionen
98 jobb
Volvo Group
95 jobb
Veritaz IT Tech
85 jobb
Vita Sales AB
73 jobb

Om arbetsmarknaden i Göteborg

De företag som erbjuder flest jobb i Göteborg är Göteborgs Stad, Personal Best och Västra Götalandsregionen. Den vanligaste kontraktstypen bland lediga tjänster är: Heltid Om du letar efter jobb utanför Göteborg, kan du titta på städer i närheten som Göteborg, Borås och Mölndal.
Totalt antal jobb
6 356
Nya jobb
733