Nya jobb i närheten av Ekerö

Se alla
Vik. Brevbärare Tyresö
PostNord Sverige
Tyresö kommun
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Tyresö. Tjänsten är ett vikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start v.40 till v. 52.

2 dagar sedan
Butikssäljare 50%
Stadium
Handen
En upplevelse som kännetecknas av service i världsklass. För att jobba på Stadium måste du vara minst 18 år. Om du har butikserfarenhet är det ett plus.

1 dag sedan
Säljare 50% tjänst
JYSK
Upplands Väsby
Sätter kunderna först och ger dem en oförglömlig upplevelse. Trivs i en fartfylld och energisk arbetsmiljö. Har ett driv och ambitioner att göra karriär i JYSK.

3 dagar sedan
Barnskötare
Haninge kommun
Haninge
I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Vi söker dig, barnskötare som brinner för barnens rätt att lära…

5 timmar sedan
Skötare natt Rättspsykiatriska akutenheten
Region Stockholm
Huddinge
Arbetsuppgifterna består av sedvanliga skötaruppgifter där vi utgår från patientens vårdplan och ett ständigt pågående säkerhetsarbete.

2 dagar sedan
Barnskötare
Haninge kommun
Haninge kommun
I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Vi söker dig, barnskötare som brinner för barnens rätt att lära…

6 timmar sedan

Alla jobb i närheten av Ekerö

Se alla
Hej där, kul att du vill bli vår nya kollega och...
Skyddsvärnet
Stockholm
För att lämna en intresseanmälan behöver du svara på tio frågor/påståenden. Ta dig tid, och svara så ärligt som möjligt. Det finns inget rätt eller fel svar,…

Terminalarbetare, Segeltorp
PostNord Sverige
Segeltorp
Mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi söker Dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb…

9 dagar sedan
Jobba på Gröna Lund under Halloween 2021
Parks and Resorts
Stockholm
Du är minst 16 år fyllda, kan kommunicera på svenska, och framförallt ser du fram emot en magisk tillställning för våra gäster.

Lagerarbetare
Åhléns
Jordbro
Under 2021 är din arbetsplats i Jordbro för att sedan flytta med oss till Rosersberg under 2022. Vid behov, lånas ut till annat område/uppgifter.

11 dagar sedan
Vi behöver stärka upp med deltidspersonal till hösten!
Ica Kvantum Södermalm
Stockholm
Hos oss på ICA Kvantum Södermalm lägger vi stor vikt vid att man kan stå bakom våra värderingar och värdeord som ligger till grund för allt vi gör.

Chaufför B, Torsvik
PostNord Sverige
Torsvik
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Torsvik. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning…

4 dagar sedan

Populära jobbkategorier i närheten av Ekerö

Heltid
9 355 jobb
Fast
2 765 jobb
Deltid
1 960 jobb
Visstid
1 532 jobb
Vikariat
351 jobb
Praktik
213 jobb

Populära företag i närheten av Ekerö

Academic Work
402 jobb
Stockholms läns landsting
267 jobb
Region Stockholm
263 jobb
Nannynu
173 jobb
Stockholms stad
152 jobb
Randstad
144 jobb

Om arbetsmarknaden i Ekerö

De företag som erbjuder flest jobb i Ekerö är Academic Work, Stockholms läns landsting och Region Stockholm. Den vanligaste kontraktstypen bland lediga tjänster är: Heltid Om du letar efter jobb utanför Ekerö, kan du titta på städer i närheten som Stockholm, Solna och Stockholms Län.
Totalt antal jobb
19 891
Nya jobb
864