Jobba på Uscoop: Företagsöversikt och recensioner

Uscoop
4,0
161 recensioner
Bedömningar för Uscoop
4,0
Genomsnittligt betyg utifrån 161 recensioner på Indeed
3,8Balans mellan arbete och fritid
3,6Lön och förmåner
3,6Jobbsäkerhet och befordran
3,7Ledning
3,7Kultur
Anställda
Okänt
Omsättning
Okänt

Recensioner för Uscoop

Populära jobbButiksbiträdeSäljareCassiere/aAddetto/a alla venditaButiksmedarbetareButikssäljareButikkmedarbeiderAddetto/a al bancoButikschefAusiliario/a di venditaOrderplockareAddetto/a alla cassaLogistikerPraoAddetto/a pescheriaAdministratörImpiegato/aImpiegato/a CommercialeKonditorKundtjänstmedarbetareMacellaio/aSalgsassistentScaffalistaSlagterSäljledareTerminalarbetareTruckförareAddettaAddetto/a al montaggioAddetto/a rifornimento scaffaliAnalistaAnställningar och praktikArbete i Coop ForumsAssistant ManagerBagareBanconistaButikksjefButiksanställdButiksmedarbejderCapo repartoCashierChefComptable Junior (H/F)Coop Sverige BroterminalenCustomer Service RepresentativeDeli AssociateEkonomiassistentFarmacistaHaft praoHeltidImpiegato/a ufficio acquistiJanitorJobbad afferJobbat extraJobbat på Coop KonsumKassan/KundstjänstKassemedarbejderLageransvarigLagerarbejderLagerarbetareLagermedarbejderLokalvårdareMatbutikMedarbetareMedewerker (m/v)Metzgereiverkäufer (m/w/d)Operaio/aOrderpicker (m/v)Part-time mistoPersonal i Coop KonsumPraktik Coop ExtraPraktik och UtbildningPraktik på Coop nära tomtebogatanPraktik två veckor. Påfyllning av varorPraktik varuinläggningPraktiserad ICA jobbar på Coop TosvikPraktiserade på Coop ForumProduktionsledareProposal engineerReceptionistSOMMARJOBB & EXTRAARBETESales assistantSalumiereServiceassistentSouschefStagiaire (H/F)Supermarktmedewerker (m/v)TeamledareTillsvidareTravailleuse étudianteUtvecklareVerkäuferVikarbutikkbutikk medarbaidercoop konsumhar!4Lit på praktik tvåklatrerlager
Alla orterAlingsåsAnderstorpArlövBjurholmBorlängeBoråsBroBrommaBureåDjuråsEskilstunaEslövFinspångFjugestaForserumFårboGnosjöGustavsbergGällivareGöteborgHagforsHammarbyhöjdenHaparandaHelsingborgHemseHuddingeHässleholmHöllvikenKarlshamnKarlstadKristianstadKungshamnKungsängenKålleredLandskronaLidingöLundLövångerMalmbergetMalmöMariefredMullsjöMunkedalNorbergNorrköpingOsbyRättvikSliteSolnaStockholmTomelillaTorshällaTorsåsTrollhättanUddevallaUmeåUpplands VäsbyUppsalaValboVisbyVälaVännäsVästbergaVästeråsVäxjöYstadÅkersbergaÅsedaÄlmhultÖrebroVeurneMontréal, QCRepentigny, QCFreiburgAalborgBrøndbyHolbækKøbenhavnNexøRoskildeSønderborgTårnbyUlstrupRochefort (17)LondonSkegnessAlbenga, LiguriaAmelia, UmbriaArezzo, ToscanaBari, PugliaBarletta, PugliaBologna, Emilia-RomagnaBonate Sopra, LombardiaCaorle, VenetoCascina, ToscanaCassano Magnago, LombardiaCastel San Pietro Terme, Emilia-RomagnaCastiglione della Pescaia, ToscanaCento, Emilia-RomagnaCerreto Guidi, ToscanaChieri, PiemonteCiriè, PiemonteCuneo, PiemonteFinale Ligure, LiguriaFirenze, ToscanaFollonica, ToscanaGenova, LiguriaLa Spezia, LiguriaLastra a Signa, ToscanaMacerata, MarcheMilano, LombardiaMinerbio, Emilia-RomagnaModena, Emilia-RomagnaMondovì, PiemonteMontespertoli, ToscanaNapoli, CampaniaNonantola, Emilia-RomagnaNovara, PiemonteOpera, LombardiaPesaro, MarchePeschiera Borromeo, LombardiaPrato, ToscanaReggio Emilia, Emilia-RomagnaRoma, LazioRoncadelle, LombardiaRosignano Marittimo, ToscanaSan Donà di Piave, VenetoSan Vincenzo, ToscanaSiena, ToscanaSigna, ToscanaTorino, PiemonteTrino, PiemonteVenezia, VenetoBergenNesoddtangenOsloSetermoenTrondheimTønsbergPłock, mazowieckieCarrollton, TXNiskayuna, NY

Samlade recensioner för Uscoop

5,0
Coop Sverige Broterminalen | Bro | 23 okt. 2013
Bra sammanhållning bland anställda och cheferna
Startar dagen med en kopp kaffe och instämpling klockan prick 07:00. Väljer ut en truck för dagen och börjar ta emot order. fram till klockan 09:30 har jag haft en morgon, med en stabil tempo. Nu klockar jag in rast på 15min, hinner trycka i mig en macka på företagets cafe, sedan ut och jobba igen. Fram till lunch kör jag med en snabbare tempo, ligger i ryggmärgen ungefär som en oskriven regel. Det är nu jag är som mest produktiv på dagen och vid lunch tiden är jag oftast redan klar med de timmar som ska fyllas under arbetsdagen, som är 8 timmar. (En order ger ex antal min). Efter lunch så kan jag falla tillbaka till min metodiska arbetsteknik, då jag uppfyllt timmarna, och jobbar nu på ackord. Klockan 15:45 klockar jag ut för dagen, byter om och åker hem. OBS! Vissa dagar är mer stressiga än andra. Ex: högtider, juldagar etc. då blir det en annan arbetsmetod. Oftast från 07:00- fram till lunch intensivt utan rast för att hinna med orderna. LEDNING Arbetsbeskrivningen var klar. Jag visste alltid vad jag skulle göra, vid tillfällen jag hade frågor och funderingar så visste jag alltid var min arbetsledare befann sig. Varje måndag hade vi även möten med alla chefer , där vi öppet kunde prata om allt gällande arbete. ARBETSKOLLEGOR jag kände alltid en samhörighet bland mina kollegor. SVÅRASTE DELEN AV JOBBET Måste vara de timmar som ska uppfyllas. Eftersom man inte styrde de order man fick. utan kunde få order efter order som hade en beräknad tid
FördelarKraftig rabatt på Caféet, Semesterersättning, bestämde och bokade själv in arbetsdagarna.
5,0
Prao | Åkersberga | 2 dec. 2016
Trevlig och organiserad miljö.
Coop Extra i Åkersberga hade en trevlig och välorganiserad arbetsmilljö. De flesta positionerna var enkla och kemin mellan kolleger var väldigt bra. De dagliga morgonmötena lyckades hålla verksamheten igång väldigt bra. Trots att ledningen var sträng var alla anställda jag träffade på mycket trevliga. Jag kan inte säga säkert om anledningen till att de var så trevliga var att jag var fjorton år gammal, men jag kan med säkerhet säga att den trevliga miljön var till stor del anledningen till att Coop Extra Åkersberga vann Sveriges bästa matvarubutik 2013(?). Min två-veckors Prao var väldigt lärorik för mig. Jag fick lära mig hur en matvarukedja fungerar bakom kulisserna och hur ett "kneg" egentligen är. Det är exakt vad det är. Mellan till hårt arbete med en hel del tunga lyft och många moment som kan dömas tråkiga av de flesta. I det stora hela var jobbet ganska roligt. Det fanns anställda som jag personligen kunde relatera till och det fanns nöje i många delar av jobbet. Ett exempel är den tävlingsinriktade äppelstaplingen. Alltså, vem som kan stapla äpplen snabbast. De tråkigare momenten tar man sig enkelt igenom med musik i öronen. Den svåraste delen av jobbet var utan tvivel att fylla på hyllorna med olivolja. Det är en väldigt ömtålig konst som måste bemästras innan man vågar sig på den förskräckliga uppgiften.
FördelarGratis frukost med komplementära bakverk.
NackdelarIngen gratis lunch.
5,0
Butiksbiträde | Bureå | 17 apr. 2017
Trevliga erbetskollegor varierande arbetsuppgifter
Dagarna kan se olika ut beroende på när man börjar/ slutar under dagen och vilket ansvar du har i butiken. Jag hade ansvar för mejeriet & osten, sedan även tobak. Vi alla som jobbade i denna butik turades om att sitta i kassan, baka och fylla på varor. Samarbete är viktigt. Hålla rent och fint i butiken så det ser bra ut utåt, se till att det finns varor hemma i en lagom skala så att det inte måste kastas bort en massa. Då det byttes en del chefer när jag jobbade där, så var det från toppen ledning i början till i slutet en ledning som inte alls funkade. Jag hade underbara arbetskollegor som alltid gjorde sitt och vi stöttade varandra i vått och tort. Den svåraste/ jobbigaste med detta yrke var nog när det kom in kunder som man viste var och handlade för att snatta och man fått order att inte göra något annat en att ringa polisen. Då vissa kunde vara våldsamma eller påverkade. Det bästa var nog de varierande arbetsuppgifterna, alla trevliga kunder.
FördelarGratis parkering
NackdelarHelgjobb
3,0
SOMMARJOBB & EXTRAARBETE | Norrköping | 27 aug. 2015
Produktiv, ingen dag är sig lik, mycket att göra. Man lär sig varje dag!
Jag jobbar extra på coop i charken. Jag jobbar ofta kvällar, jag stänger Charken och jag är alltid själv när jag stänger. Jag jobbar ofta 14 - 22. När jag kommer så är det alltid kunder som ska ha hjälp över disken, räksmörgåsar ska göras till nästa dag. Förbereda inför nästa dag och stängningen. Det jag lär mig varje dag är massor så som tips och hur man ska tänka och det viktigaste hur jag lär mig själv varje dag hur jag kan göra ett bra arbete för kunderna, affären, kollegorna och mig själv. Arbetskollegorna funkar okej tycker jag! Man måste lära sig att förstå varandra och hjälpas åt och lära sig av det och de är inte alltid helt lätt, men det är viktigt. Det svåraste delen av jobbet är allt man måste hinna med! kan vara väldigt mycket att göra och det blir stressigt, det kan va svårt. Det bästa delen är när man känner att man hinner och det flyter på man har en bra inställning att det här ska gå bra och så gör det de med.
FördelarBra arbetsmiljö!
NackdelarFör korta raster.
5,0
Butiksbiträde | Stockholm | 31 okt. 2018
väldigt rolig arbetsmiljö
En vanligt dag på coop var starten vid 16 eller 07, fixa salladsbaren, kolla så att kollegan innan mig har gjort sin mice an place korrekt så det inte blir några förhinder för mig, är det bra så går vi på gruppmöte och pratar ihop oss om det viktigaste som ska göras, det gäller all personal. då går jag ut och startar kycklingen i grillen och ser till att allt är fint och rent, kollar så allt ligger bra, fronta alla varor, börja med dem varor som är närmast delikatessen och med tiden dra dig utåt, vi har ju en plinga i delin så man hör när en kund vill handla något gott. så är dagen på coop, förstår upstår det massa olika saker för ingen dag är den andra lik, men det är kul.
FördelarKollektivavtal, alltså väldigt bra betalt för någon i min ålder
Nackdelaratt vi fick en ny chef, han hade aldrig varit chef tidigare, gick in 2 månader efter jag slutat jobba där och han hade tydligen gått in i väggen.
5,0
| Bromma | 5 aug. 2015
En social och mycket bra arbetsmiljö
En typisk dag på jobbet skulle vara att vi får in massvis med leverans som man måste plocka upp och städa och fixa plats i lagret åt de som inte går upp på hyllorna. Under de veckorna jag jobba fick jag lära mig hur kassan funka, jobba i lagret, fronta varor och hämta varor från leverans. ledningen kunde vara lite rörig då och då, då man kunde känna sig som en boll då de inte kunde bestämma sig, de bråkade om vem som skulle ha mig och då vart de för mycket och jobbigt för mig, arbetskollergorna är super gulliga och snälla och väldigt sociala. Den svåraste delen på jobbet var väl när inget funkade tex om någon som packat upp varor och lagt de på fel ställe då vart de dubbel jobb så man fick göra om allt, bästa delen var att sitta i kassan och hjälpa kunder när de behövde hjälp.
Fördelarfrukostbuffe för 5kr, frukt, kaffe osv gratis
NackdelarNär de kan va oklara
5,0
Säljare | Sverige | 16 maj 2015
Stimulerande arbetsplats med nya utmaningar hela tiden, inget är omöjligt
En arbetsplats med nya utmaningar varje dag.Sitta i en kassa var stimulerande med kundkontakt Jag är den sista personen kunden möter i butiken,och se till att göra det lilla extra så kunden återvänder.Alla kunder ska behandlas lika oavsett om de har en liten eller stor börs.Ledningen har varit bra inget att klaga på,fast det har varit nya chefer i omlopp.Mina arbetskolleger har varit som mina vänner,alltid positiva även i svåra tider.Jag har aldrig haft svårigheter i mitt arbete,har tagit tag i problem om de har uppstått, med en gång.Det bästa är att jag har trivts på min arbetsplats, och tyckt att det har varit både roligt och framförallt stimulerande
FördelarUppskattad för det jag har gjort.
NackdelarAtt jag har gått i pension och har fortfarande mer att ge inom yrket.
4,0
Säljare | Gnosjö | 15 nov. 2013
Rolig arbetsmiljö
Kassa hantering, plocka upp varor, se efter salladsbaren, kött disken jag jobbade ofta stängning så då ingick kolla kött och mejeridatum, ta ut och läsa av och kassera produkter vars datum är bäst före dagen därpå. Mala kött, göra rent och plocka ihop salladsbaren, plocka isär och diska kvarnen och göra rent ugnen och diska alla galler och plåtar. Detta var en vanlig arbetsdag för mig. Den svåraste delen av jobbet var väl i så fall att vissa dagar kunde bli lång annars tycker jag inte att något var svårt direkt. Det bästa var absolut människorna man träffar. Mina kollegor var alla underbara och härliga att arbeta med. Jag har fått lära mig allt jag kan inom butiksarbete här på Coop Konsum I Gnosjö. Man har definitivt fått lära sig att möta människor i olika situationer och humör.
4,0
Anställningar och praktik | Kristianstad | 16 dec. 2014
Rolig arbetsmiljö
En typisk arbetsdag på Coop Bageri börjar med att det sitter lappar på verkstads dörren med saker och ting som inte har fungerat under kvällen/natten, direkt när man kommer på morgonen så kollar man upp vad som har varit fel och det är inte alltid så lätt utan man får komma på egna idéer och lösningar. jag har lärt mig att agera mycket på egen hand och att jobba i stress då produktionen inte får stoppas. har haft mycket bra och trevliga arbetskollegor och skulle gärna jobba där igen. det svåraste är att man aldrig kan vara säker på att en maskin funkar i 5 min eller 5 timmar efterman har lagat ett fel så man måste alltid vara på hugget. roligt jobb, bra kollegor
4,0
Säljare | Mullsjö | 22 jan. 2018
Roligt och varierande!
Att det är varierande, man plockar varor, sitter i kassan hjälper kunder med det man kan. vilket får en att våga fråga och lära sig att även om man inte kan något så går det att ta reda på det. fråga kollegor eller kolla upp en vara på webben. Man lär sig vilka som är pratglad och gärna pratar eller vilka som bara är där för att just handla. Man måste våga ta för sig, våga fråga både kanske kunder vad det är för en rotfrukt, om man inte vet - det är inte farligt! bättre att fråga än att ta helt fel. Det bästa är - kunderna. helt klart, vissa kan stå och berätta hela sin livshistoria och vissa kommer in bara för att få det där sociala!
Fördelarkunderna, kollegor
1,0
Cassiere/a | Emilia-Romagna | 21 okt. 2018
non siamo dei numeri ma esseri umani
Dopo due anni di lavoro sacrificante in Coop, ho saputo che il contratto non mi sarà più rinnovato perché scaduti i due anni. Ho lavorato come un mulo per ben due anni senza mai tirarmi indietro,non ho mai detto di no quando si è trattato di fare doppi turni o sostituire qualcuno. Ho fatto turni di cassa ed allestimento senza mai lamentarmi. Mi hanno mandato a fare sostituzioni in altre Coop e sono sempre andata. Io sono veramente sconcertata e questa sarebbe la cooperativa che tutela i lavoratori?! ,bello schifo, sono profondamente disgustata da tutto ciò. L' unica cosa positiva di questa esperienza è stata conoscere colleghe fantastiche, ora anche amiche, sempre disposte ad aiutarti e a sostenerti, profondamente rattristate quando hanno saputo che non avrei lavorato più con loro. Una cosa l'ho imparata da questa esperienza però....la meritocrazia non conta niente, la bravura e la disponibilità viene ripagata con un calcio nel sedere mentre fare i lecchini porta ad avere il posto a tempo indeterminato. Complimenti Coop Alleanza 3.0 oltre a perdere una collaboratrice avete perso una cliente e una tesserata perchè una cosa è certa io in un vostro supermercato non metterò mai più piede.
Fördelarcolleghe splendide
Nackdelarpoche pause. poco rispetto verso la persona
3,0
Impiegato/a | Firenze, Toscana | 10 sep. 2018
Ambiente lavorativo altalenante
Contratto a 20 ore, con possibilità di carriera scarse. Inizialmente erano 36 i mesi da trascorrere con i vari contratti a termine. Da oggi 24. In più, sotto i 30 anni di età, il contratto poteva evolversi ad apprendista, dalla durata di 3 anni minimo, fino a 4. Dopodiché c'è possibilità di essere assunti a tempo indeterminato per cui, dopo un anno dell'assunzione, è possibile fare domanda per passare a 24 o 30 ore/settimana. Insomma circa 5 o 6 anni. Paga base di non più di 5,50€/h nette ordinarie, facendo il conteggio dei cedolini capita di trovare anche valori di 4,04€/h.
FördelarLavoro di gruppo, possibilità di provare più reparti e date di salario precise
NackdelarPaga ridotta e troppi anni richiesti per fare carriera